© Baykuş Haber

Gürsu Belediyesinden hijyen paket desteği

GÜRSU BELEDİYESİ, İLÇE GENELİNDEKİ İHTİYACI OLAN AİLELERE YAPTIĞI ERZAK VE GİYECEK YARDIMLARININ YANI SIRA TEMİZLİK PAKETİ DAĞITIMINA DA BAŞLADI. 600 EVE, İÇİNDE TÜM TEMİZLİK İHTİYAÇLARININ BULUNDUĞU TEMİZLİK SETLERİ ULAŞTIRILIYOR.

Gürsu Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere sunduğu erzak ve giyim yardımlarının yanı sıra artık temizlik paketleri de dağıtmaya başladı. İlçede 600 haneye, içinde tüm temizlik ihtiyaçlarını karşılayan setler sunuluyor. Gürsu Belediyesi, düzenli olarak gerçekleştirdiği sosyal yardımlara hız kesmeden devam ediyor. Giyim ve erzak yardımlarının yanı sıra hijyen paketleri de vatandaşlara ulaştırılacak. Hijyen paketlerinde on farklı kalemde ürün bulunuyor ve her ayrıntı düşünülmüş durumda. Bu paketler toplamda 600 haneye dağıtılacak.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, bu yardım çalışmalarını bütüncül bir yaklaşımla ele aldıklarını ifade etti. Vatandaşların ve evlerinin ihtiyaçlarını ayrıntılı bir şekilde düşündüklerinde hijyen paketlerinin öneminin farkına vardıklarını belirtti. Bayram öncesinde 600 haneye hijyen paketi ulaştırılacak. Başkan Işık, "Hemşehrilerimizin bu paketleri sağlıklı günlerde kullanmalarını diliyorum" dedi. Hijyen paketlerinin dağıtılacağı evler, Gürsu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne yapılan başvurular ve yapılan incelemeler sonucunda belirleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER