© Baykuş Haber

Gürsu Belediyesinin kütüphanesine yoğun ilgi

GÜRSU BELEDİYESİ’NİN YENİ VE MODERN YAPISI İLE İLÇEYE KAZANDIRDIĞI MODERN KÜTÜPHANE, DOLUP TAŞIYOR. ÖĞRENCİLERİN AKIN ETTİĞİ KÜTÜPHANE ÖZELLİKLE HAFTA SONLARI GENÇLERİN VE ÖĞRENCİLERİN TEK ADRESİ OLDU.

Gürsu Belediyesi'nin son derece modern ve kullanışlı bir yapı ile ilçeye kazandırdığı Modern Kütüphane, büyük ilgi görüyor. Özellikle hafta sonları, gençlerin ve öğrencilerin akın ettiği kütüphane, Gürsu Belediyesi'nin Prof. D. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi içinde yer alıyor. Kütüphane, 160 kişilik oturma kapasitesine sahip olmasıyla öne çıkıyor ve gençlerin hafta sonlarında tercih ettiği tek adreslerden biri haline geldi. Bu kütüphanede, kapsamlı bir kitap koleksiyonu, ücretsiz ikramlar ve bilgisayarlarla ders çalışma olanağı sunuluyor. Geniş ve ferah bir ortamda bulunan masalarda, öğrenciler sabahın erken saatlerinde gelerek derslerine yoğunlaşıyorlar.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, kütüphanenin yoğun ilgi görmesinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Ayrıca, ilçeye bu tür bir kütüphanenin kazandırılmasının ne kadar doğru bir adım olduğunu vurguladı. Başkan Işık, gençlerin ve öğrencilerin rahatlıkla çalışabilecekleri bir ortam sağlamak için çalışmalarının devam edeceğini belirterek, "Herkesin burada keyifle çalışmasını ve zaman geçirmesini sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER