© Baykuş Haber

Gürsu Söğütlü Park tamamlandı

GÜRSU BELEDİYESİ’NİN MAHALLE HALKININ İSTEĞİ ÜZERİNE BASKETBOL SAHASINDAN PARKA DÖNÜŞTÜRÜLEN SÖĞÜTLÜ PARKI TAMAMLANDI.

Gürsu Belediyesi, mahalle sakinlerinin isteği doğrultusunda basketbol sahasını parka dönüştürdüğü Söğütlü Parkı'nı tamamladı. Zafer Mahallesi'nde bulunan ve Gürsu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 17 basketbol sahasından biri olan bu saha, mahalle halkının talepleri üzerine parka dönüştürüldü.

Saha, evlere çok yakın olduğu için çocuk oyun parkına dönüştürülmesi isteğiyle mahalle sakinlerinin dikkatini çekti. Bu talepler üzerine Gürsu Belediyesi ekipleri harekete geçti ve yaklaşık 130 kişiyle görüşerek sahanın parka dönüştürülmesi talebini Başkan Mustafa Işık'a iletti. Başkan Işık, vatandaşların isteğini hızla yerine getirme kararı aldı ve sahanın parka dönüştürülmesini sağladı.

Parkta yapılan çalışmalar kapsamında peyzaj düzenlemeleri gerçekleştirildi, çevre düzenlemeleri tamamlandı ve oyun grupları parka yerleştirildi. Sonuç olarak, güzel bir şekilde hazırlanan Söğütlü Park, mahalle sakinlerinin keyifli vakit geçirmesi için yeni bir mekan haline geldi. Özellikle çocuklar, oyun parkının tadını çıkarmaya başladılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER