© Baykuş Haber

Güzelçamlı Mahallesindeki park ve yeşil alanlar çoğalıyor

GÜZELÇAMLI MAHALLESİ’NDE KONFORLU VE MODERN YEŞİL ALANLAR

Kuşadası Belediyesi, kentte yeşil alan ve park sayısını artırma çabalarını sürdürüyor. Mevcut parklardaki yenileme çalışmaları da program çerçevesinde devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Güzelçamlı Mahallesi'nde bulunan Panionion Parkı'nın ardından Özer Türk Caddesi'nde bulunan Leftere Canlı Parkı'nı yeniliyor.

Kuşadası Belediyesi, "Daha Yeşil Bir Çevre" hedefi doğrultusunda farklı mahallelerde park yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Panionion Parkı'ndaki yenileme çalışmaları sırasında, sulama, elektrik ve foseptik altyapısı yenileniyor. Kullanılamaz hale gelmiş olan kadın ve erkek tuvaletleri de yeniden inşa ediliyor. Ayrıca engelli vatandaşlar için bir tuvalet de ekleniyor.

Ekipler, yeşil alanı 326 metrekare genişleterek toplam park alanını 600 metrekareden 926 metrekareye çıkarıyor. Park alanına granit yüzeyli begonit taşı kullanılarak yürüyüş yolu yapılıyor. Çocukların güvenli bir oyun alanına sahip olmaları için eskiyen oyun grupları da yenileniyor. Peyzaj çalışmaları ile parka modern ve estetik bir görünüm kazandırılıyor.

Kuşadası Belediyesi, mahalle sakinlerinin keyifli vakit geçirebileceği bu yenilenmiş parkı en kısa sürede hizmete sunmayı hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER