© Baykuş Haber

Hacı adayları Denizliden kutsal topraklara dualarla uğurlandı

DENİZLİ’DEN HAC İBADETİNİ YERİNE GETİRMEK İÇİN KUTSAL TOPRAKLARA DOĞRU YOLA ÇIKAN HACI ADAYLARI, HİLAL CAMİSİNDEN TELBİYE, DUALAR VE GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI.

Denizli'den hac ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara doğru yola çıkan hacı adayları, Üçler Hilal Camii'nde duanın ve gözyaşlarının eşlik ettiği bir uğurlama töreniyle yolculuğa başladılar. Törene İl Müftü Vekili Ramazan Özgün Türkmen, İl Müftü Yardımcısı Semih Keskin, Hac ve Umre Şefi Yüksel Uğur, ilçe müftüleri, din görevlileri, hacı adayları ve aileleri ile diğer vatandaşlar katıldı. Tören, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İl Müftü Yardımcısı Semih Keskin, hacı adaylarını tebrik ederek, diğer bekleyen kardeşlerin de en kısa zamanda gitmelerini temenni etti. İl Müftü Vekili Ramazan Özgün Türkmen, hacın meşakkatli bir ibadet olduğunu hatırlatarak, hacı adaylarına sabır ve kolaylık diledi. Ayrıca, insan ilişkilerine dikkat çekti ve bu yolculuğun ibadetler kadar insani ilişkilere de önem verilerek yapılması gerektiğini vurguladı.

Türkmen tarafından yapılan duanın ardından hacı adayları kutsal topraklara doğru yola çıktılar. Bu önemli ibadetleri için herkese hayırlı ve mübarek bir yolculuk dileriz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER