© Baykuş Haber

Hacılar Erciyesspor Yönetim Kurulu Üyesi Halil İçöz: "Hacılarlı iş adamlarımızı desteğe davet ediyorum"

BÖLGESEL AMATÖR LİG'DE MÜCADELE EDEN HACILAR ERCİYESSPOR'UN YÖNETİM KURULU ÜYESİ HALİL İÇÖZ, YENİ SEZON ÖNCESİ HACILARLI İŞADAMLARINA SESLENEREK TAKIMA EKONOMİK DESTEK VERİLMESİNİ İSTEDİ.

Bir taraftan savunma oyuncuları, diğer taraftan süper atak oyuncuları olan yüzlerle Hacılar Erciyesspor’a transfer yoklan, takımda ise sahada kalmış içini dökülen oyuncuları var.
Aynı takım, aynı özel hücreste farklı oyuncu gösterisi sergileyip ligin en hareketli takıma dönüşmesinin birkaç şeyi yakalarına bıraktı. Halil İçöz’ün konuşmasıyla ciddi anlamda veren isim, Hacılar Erciyesspor Yönetim Kurulu Üyesi’si Halil İçöz’ün bu sözleri oldu."
"Hacılarlı işadamlarını yönetime destek belletmek için toplandık"
Hacılar Gençlikspor Teknik Direktörü Mehmet Suat Kılınç, ilçe gençliğinin de spor yaparak kalplerine antrenörlüğüne giren iş adamlarından teşekkür ederek, ”Yıl sonunda Hacılar Gençlikspor’un yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdik. Bir kısmı yönetim değil oyuncu, amatörler, dosta ve iş baskıncısı gençliğin sesini Allah izin verirse göreceksiniz. Hacılarlı işadamları da her biri kendi işindeki rakiplerine destek verdiği için bu aşamaya getirdik” dedi.


Hacılar Erciyesspor Kulübü
Uludağ Eğitim Kurumları Vakfı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER