© Baykuş Haber

HAK- İŞ ‘Param Hak Kart lansmanını gerçekleştirdi

HAK-İŞ, ÜYELERİNİN SENDİKAYA AİDİYETİNİ ARTTIRMAK VE FİNANSAL İHTİYAÇLARINA TEK BİR KART İLE ÇÖZÜM SUNMAYI AMAÇLADIĞI PARAM HAK KART’IN LANSMANINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ), üyelerinin finansal gereksinimlerini karşılayabilecekleri ve kredi kartları yerine kullanabilecekleri 'Param Hak Kart'ı tanıttı. Param Hak Kart, HAK-İŞ'in üye aidiyetini artırmayı ve finansal ihtiyaçlara tek bir kartla çözüm sunmayı amaçlıyor. Kartın tüm fiziksel ve online mağazalarda indirimli olarak kullanılacağı ve alışveriş yaptıkça üyelere nakit iade fırsatları sunulacağı açıklandı.

Lansmanın açılışında konuşan HAK-İŞ Başkanı Mahmut Arslan, kararlarını yönetim kuruluyla müzakere ettiklerini belirtti. Tüm üyeler için bir kart planladıklarını ve her kartın bir maliyeti olduğunu söyledi. Arslan, her bir kart için 500 Türk Lirası yüklemeyi kabul ettiklerini ve bu nedenle yaklaşık 125 milyon Türk Lirası harcamayı göze aldıklarını açıkladı. Bu hamleyle 2023 yılında gelirlerinin yarısını depremzedelere ve üyelere ayırdıklarını ve diğer yarısıyla sendikalarının çalışmalarını ve yatırımlarını sürdüreceklerini ifade etti.

Lansman, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER