© Baykuş Haber

HAK-İŞ Sendikasından deprem bölgesine 260 milyon TLlik destek

HAK-İŞ Sendikası, Gaziantep'te depremden etkilenen bölgeler için düzenlediği Denetim ve Disiplin Kurulu toplantısında "Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız, Geleceğimizi Birlikte İnşa Edeceğiz" temasıyla bir araya geldi. Toplantıya Genel Başkan Mahmut Arslan ve diğer üst düzey sendika yetkilileri katıldı. Genel Başkan Arslan, deprem bölgesine 260 milyon TL'nin üzerinde destek verdiklerini açıkladı.

Depremin ardından HAK-İŞ Arama Kurtarma Ekipleri'nin bölgeye hızla gönderildiğini belirten Arslan, sendikanın depremzedelere sağladığı desteği vurguladı. Sendika olarak deprem bölgesine 260 milyon TL'nin üzerinde yardım yaptıklarını ve bu sürecin uzun yıllar devam edeceğini ifade etti. Ayrıca, depremde sendikalarının üyeleri arasında 357 kişinin yaşamını yitirdiğini ve ailelerinin büyük kayıplar yaşadığını belirtti.

Arslan, deprem sonrası yoğun psikososyal destek taleplerinin olduğunu ve sendika olarak bu ihtiyaca cevap vermek için çaba sarf ettiklerini dile getirdi. Ayrıca, Türkiye'deki ve deprem bölgesindeki vatandaşların sandığa sahip çıkarak oy kullanmalarının önemine vurgu yaparak, Türkiye'deki vatandaşların bir krize girmeden seçim sonuçlarına ulaşmasının önemini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER