© Baykuş Haber

Hakkaride bir cadde daha sanat sokağına dönüştürülüyor

HAKKARİ BELEDİYESİ, "SANAT SOKAĞI’ PROJELERİ İLE KENTİ MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞTURMAK İÇİN BİR CADDEYİ DAHA SANAT SOKAĞINA DÖNÜŞTÜRÜYOR.

Hakkari Belediyesi, kenti modern bir çehreye kavuşturmak amacıyla yeni bir caddeyi "Sanat Sokağı" projesi kapsamında dönüştürme çalışmalarına başladı. Sosyal, kültürel ve spor alanlarında birçok projeyi hayata geçiren belediye, altyapı ve üstyapı düzenlemelerine de önem veriyor. "2023-2024 Dönüşüm" programı çerçevesinde şehir merkezindeki birçok mahalle yolunu sıcak asfaltla yenileyen ve modern aydınlatma sistemleri kurarak cadde ve sokakları aydınlatan belediye, bu yıl da "Sanat Sokağı" uygulamasına devam ediyor.

Kayacan Caddesi'nde yoğun bir çalışma yürüten belediye ekipleri, hızlı bir şekilde bu projeyi tamamlamayı amaçlıyorlar. Çalışmaları yakından denetleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'ın talimatları doğrultusunda Kayacan Caddesi'nin tamamını "Sanat Sokağı" haline getireceklerini vurguladı. Kayacan Caddesi sakinleri, caddeyi "Sanat Sokağı"na dönüştürme fikrinden büyük bir heyecan duyduklarını ifade ederek, bu güzel çalışma için belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER