© Baykuş Haber

Hakkaride usta şairlerin şiirleri okundu

HAKKARİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN DÜZENLENEN GECEDE USTA ŞAİRLERİN ŞİİRLERİ OKUNDU.

Hakkari Sosyal Bilimler Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından düzenlenen etkinlikte, usta şairlerin şiirleri büyük bir coşkuyla okundu. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri de müzikleriyle destek vererek unutulmaz bir geceye imza attılar.

Gecede şiir okuyan İl Müdürü Bilal Gür, şu sözlerle etkinliğe değer verdi: “Bu akşam gönlümüze nüfuz etmeyi amaçlayan Hakkari Sosyal Bilimler Lisesi ailesi, inanıyorum ki medeniyetimizi ayakta tutan büyük şairlerin manevi izinden giderek Mevlana, Yunus Emre, Sezai Karakoç, Aşık Veysel, Fuzuli, Ahmedi Hani, Melaye Bateyi, Fuzuliler, Necip Fazıllar ve daha birçok kıymetli şairin eserlerini türkü tadında seslendirerek ruhumuza tazelik katacak, gönüllerimizde güzel bir iz bırakacaklar. Bu güzel amaç için emek veren öğrencilerimizi ve programa destek olan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum."

Program büyük ilgi gördü ve Atilla İlhan, Cahit Zarifoğlu, Mehmet Akif İnan, Erdem Beyazıt, Rasim Özdenören, Sezai Karakoç, Nuri Pakdil, Alaadin Özdenören, Necip Fazıl Kısakürek ve Yılmaz Erdoğan gibi usta şairlere ait şiirler öğretmenler ve öğrenciler tarafından büyük bir duyarlılıkla seslendirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER