© Baykuş Haber

Haliliye kırsalında asfalt çalışmaları hız kesmiyor

HALİLİYE BELEDİYESİ TARAFINDAN KIRSAL MAHALLELERDE HER GEÇEN GÜN DAHA DA ARTTIRILAN SATHİ KAPLAMA ASFALT ÇALIŞMALARIYLA YENİ YOLLAR VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULUYOR.

Haliliye Belediyesi, kırsal mahallelerdeki sathi kaplama asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ederek yeni yolları hizmete sunuyor. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar, yapılan bu çalışmaların ardından Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a teşekkürlerini iletiyorlar.

Fen İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın liderliğinde "Değişimin ve Yeniliğin Kalbi Haliliye" sloganıyla çalışmalarını sürdürüyor. Merkez mahallelerde sıcak asfalt ve kilitli beton parke çalışmalarının yanı sıra deforme olan yolların bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyorlar. Ayrıca ulaşım ağını genişletmek amacıyla yol açma çalışmaları da yapılıyor. Kırsal mahallelerde ise stabilize ve sathi kaplama asfalt çalışmalarıyla yolların konforunu artırıyorlar.

Son olarak Kalecik, Mamuca ve Kavakbaşı Mahallelerinde sathi kaplama asfalt çalışmalarını tamamlayarak yeni yolları hizmete sundular. İncirli Mahallesi'nde ise asfalt öncesi hazırlık çalışmaları başladı. Kaygılı Mahallesi'nde stabilize yol çalışmasıyla yenilenen yollar da hizmete açıldı. Bu çalışmalar sonucunda mahalle sakinleri, konforlu yolların tadını çıkarırken, Muhtarlar ve vatandaşlar Başkan Mehmet Canpolat'a teşekkürlerini ilettiler.

Mamuca Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Beyaz, yolların asfaltla buluşmasının mahallelerinin ulaşımını büyük ölçüde kolaylaştırdığını belirterek Başkan Canpolat'a teşekkür etti. Ayrıca Kaygılı Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Kırmızı da Başkan Canpolat'ın kırsal mahallelerdeki yol çalışmalarını övgüyle anarak teşekkür etti.

Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emin Ataş ise Kalecik Mahallesi'ndeki sathi kaplama asfalt çalışmalarından memnuniyetlerini dile getirerek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a teşekkür etti. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, merkez ve kırsal mahallelerdeki yol çalışmalarının periyodik olarak devam edeceği vurgulandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER