© Baykuş Haber

Halıya sarılı takım çantasının içinden çok sayıda tabanca ele geçirildi: 1 gözaltı

İSTANBUL’DAN KASTAMONU’YA RUHSATSIZ TABANCA GETİRECEĞİ TESPİT EDİLEN ARAÇTA KOM EKİPLERİNCE YAPILAN ARAMADA HALIYA SARILMIŞ TAKIM ÇANTASININ İÇERİSİNDEN ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ TABANCA FİŞEK ELE GEÇİRİLDİ. OLAYLA İLGİLİ BİR KİŞİ DE GÖZALTINA ALINDI.

Kastamonu'da gerçekleşen bir olayda, İstanbul'dan Kastamonu'ya ruhsatsız tabanca getirmeye çalışan bir kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. İşte yaşanan bu olayla ilgili detaylar:

Kastamonu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan Kastamonu'ya ruhsatsız tabanca getirileceği bilgisini aldılar. Bunun üzerine teknik takip başlatıldı ve il sınırında bir araç durduruldu.

Araç ve sürücü üzerinde yapılan aramalarda, tamamen halıya sarılmış bir takım çantasının içerisinden 7 adet ruhsatsız tabanca, 11 adet şarjör, 150 adet fişek ve 1 adet tabanca namlusu ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan Z.A. isimli şahıs, yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı. Bu operasyon, kaçak silah ticareti ve suçların önlenmesi konusunda polis ekiplerinin etkili çalışmalarının bir örneği olarak dikkat çekiyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER