© Baykuş Haber

Halk otobüsünde dehşet dakikaları: Ekmek bıçağıyla şoföre saldırdı

ANTALYA’DA HALK OTOBÜSÜNDE KART BASMAYAN ŞAHIS EKMEK BIÇAĞIYLA ŞOFÖRE VE YOLCULARA DEHŞETİ YAŞATTI. SALDIRGAN ŞAHIS ELİNDEKİ BIÇAKLA ŞOFÖRE SALDIRIRKEN, O ANLAR GÜVENLİK KAMERALARINA ANBEAN YANSIDI. YARALANANIN OLMADIĞI OLAYDA KISA SÜREDE OLAY YERİNE GELEN POLİS, ŞAHSI POLİS MERKEZİNE GÖTÜRDÜ. ŞAHISTAN ŞİKAYETÇİ OLMAYAN HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜ HÜSEYİN YEGENOĞLU, “YOLCULARIN CAN GÜVENLİĞİ İÇİN ARACI HEMEN BOŞALTTIM. AŞAĞI İNİP BİRAZCIK DÖVDÜM” DEDİ.

Antalya'da bir halk otobüsünde kart basmayan bir kişi, yaşanan tartışma sonucu elindeki ekmek bıçağıyla şoför ve yolcuları tehdit etti. Olayın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinde, şahsın şoföre saldırması ve panikleyen yolcuların otobüsten çıkma anları görülüyor.

Olayın tanığı otobüs şoförü Hüseyin Yegenoğlu, şahsın kart basmaması üzerine başlayan tartışmanın ardından şahsın çantasından bıçağı çıkarıp saldırdığını ifade etti. Yolcuların can güvenliği için otobüsü hemen boşalttığını ve şahsı dışarıda biraz dövdüğünü belirtti.

Polis olay yerine gelerek şahsı gözaltına aldı. Şoför Hüseyin Yegenoğlu, şikayetçi olmadı çünkü yolcuların can güvenliği önceliğiydi. Olayın ardından polis, şahsın günlük birçok olay işlediğini belirtti.

Bu olayın ardından güvenlik önlemlerinin artırılması ve benzer olayların önlenmesi için çalışmalar yapılması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER