© Baykuş Haber

"Halkın Esnafı" projesi ile hem esnaf hem de vatandaş kazanıyor

BİLECİK BELEDİYESİ TARAFINDAN ESNAF VE VATANDAŞLARIN KARŞILIKLI OLARAK KAZANDIĞI “HALKIN ESNAFI” PROJESİ İLE HEM ESNAF HEM DE VATANDAŞ KAZANIYOR

Bilecik’te 30 yeni isletme
Bilecik’teki projenin farklı alanlarda da katkısı vardı. Ar-Ge ve inovasyon elemanları belediye ve iş birlikçileri ile birlikte seçtiği 30 yeni isletmeyi ve onun yanında otomotiv ticaret merkezi de inşa edeceğini açıklayan Başkan V. Subaşı, şöyle konuştu: “Ar- Ge ve inovasyon konusunda 22 yeni isletme ve 14 otomotiv ticaret merkezi üretilecek. Tüm çalışmalar belediyemizce desteklenen işbirlikçi firma ve proje üniteleri ile yapılıyor. Bilecik’te hem tüm esnafımız hem de vatandaşlarımız katıldığı işin karmaşasından kurtuluyor. Burada sayımı altında olan esnafın, pazar paylarını alabildiğine artırmasını da sağladık. Bu güzel uygulamanın devamını istiyoruz. Belediye olarak sizlere daha iyi hizmet vermek adına daha fazla organize projeler hazırlıyoruz”
Bilecik’te Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Sinan Belediyesi İşletme ve Tesisler Dairesi Başkanlığı’nın iki yıldır uygulamaya koyduğu projenin 30 seçiciğinden geriye 25’ini süresiz olarak devredecek Başkanı İlçe Belediye Başkanı İslahi Mahir Subaşı belediye olarak etkinliğin devamı için arayışları içerisinde olduklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER