© Baykuş Haber

Hamile eski eşini darp ettiği öne sürülen eski koca bütün iddiaları yalanladı

ADANA’DA ESKİ EŞİNİ 7 AYLIK HAMİLEYKEN DARP ETTİĞİ, BOŞANDIKTAN SONRADA TEHDİT ETTİĞİ ÖNE SÜRÜLEN KOCA, ESKİ EŞİNİN BÜTÜN İDDİALARININ YALAN OLDUĞUNU, KENDİSİNİN DARP EDİLDİĞİNİ BUNUN RAPORUNUN DA BULUNDUĞUNU SÖYLEDİ.

Adana'da, eski eşini 7 aylık hamileyken darp ettiği ve boşandıktan sonra tehdit ettiği iddialarıyla gündeme gelen Özkan Özkan (33), eski eşinin tüm suçlamalarının asılsız olduğunu savundu. Kendisinin darp edildiğini iddia eden Özkan, ayrıca darp raporunun bulunduğunu söyledi. İş kadını Özge Polat (31) ile Özkan Özkan arasındaki bu olayda, taraflar arasındaki çelişkiler ve iddialar hala devam ediyor.

Özkan Özkan, eski eşiyle 3 yıl önce boşandıklarını ancak Haziran ayına kadar birlikte yaşadıklarını ve bu süreçte şiddet uygulamadığını iddia etti. Ayrıca, çocukları nedeniyle yaşanan tartışmalarda da darp edilmediğini belirtti. Özkan, eski eşinin kendisini iftira attığını ve asıl mağdurun kendisi olduğunu savundu.

Özkan'ın avukatı Yeliz Yinsel, müvekkilinin izinsiz çekilen görüntülerinin basına servis edildiğini ve asılsız iddiaların ortaya atıldığını ifade ederek gerekli hukuki adımların atılacağını söyledi. Olayın detayları ve taraflar arasındaki anlaşmazlıkların hukuki süreçte nasıl sonuçlanacağı merak konusu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER