© Baykuş Haber

Hamsike duygusal veda

Trabzonspor'un Slovak futbolcusu Marek Hamsik, futbol kariyerine nokta koyma kararı aldı ve bu duygusal anılarla dolu veda maçında taraftarlarına veda etti.

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Trabzonspor, sahasında Alanyaspor'u 5-1 mağlup ettiği maçta, Hamsik son kez Akyazı Stadyumu'nda bordo-mavili forma ile sahaya çıktı. Kariyerine Trabzonspor formasıyla nokta koyan Slovak yıldız, iç sahadaki son maçında takım kaptanı olarak görev aldı. Maç öncesi taraftarlar, Hamsik'e alkışlarla destek verirken, maç sırasında da futbolcu için tezahüratlar yükseldi. Hamsik, penaltıdan attığı golün ardından gözyaşlarını tutamadı.

61. dakikada yerini Abdülkadir Parmak'a bırakan Hamsik, taraftarların alkışları eşliğinde sahadan ayrıldı. Tribünleri selamlayarak takım arkadaşlarına ve teknik direktör Nenad Bjelica'ya sarıldı. Hamsik, kaptanlık pazubandını Abdülkadir Parmak'a teslim etti. Maç sonunda takım arkadaşlarıyla sevinç yaşayan Hamsik, taraftarlara 3'lü çektirdi.

Takım arkadaşlarının omuzlarında tribünlere giderek taraftarı selamlayan Hamsik, duygusal bir veda yaşadı. Gördüğü sevgi karşısında etkilenen oyuncu, göz yaşları içinde Akyazı Stadyumu'ndan ayrıldı. Bu özel an, Trabzonspor taraftarları için unutulmaz bir anı olarak kalacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER