© Baykuş Haber

Hani Belediyesi, YKS için seferber oldu

DİYARBAKIR’IN HANİ İLÇE BELEDİYESİ, 2023 YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN RAHAT ETMELERİ İÇİN SEFERBER OLDU.

Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediyesi, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için öğrencilerin rahat etmelerini sağlamak amacıyla büyük bir çaba harcadı. Belediye Başkanı İbrahim Lale'nin yönlendirmesiyle, belediyede tüm izinler iptal edildi ve belediye personeli öğrencilerin sınav saatine yetişmelerine yardımcı olmak için cadde ve sokaklarda ailelere rehberlik etti. Erken saatlerde cadde ve kaldırımların temizliği sağlandı ve sınav sırasında öğrencilerin dikkati dağılmaması için esnafa sessiz olmaları konusunda uyarılar yapıldı. Belediyeye ait halk otobüsleri ücretsiz seferler düzenledi ve belediye tarafından kiralanmış 4 minibüs, öğrencileri sınavın yapılacağı okullara taşıdı.

Belediye Başkanı İbrahim Lale, bu önlemlerle ilgili olarak, "Öğrencilerimiz için tüm belediye personelimiz sahada, görev başında. Ulaşım, öğrenci ve velileri için ücretsiz. Öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum, Allah zihin açıklığı versin" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER