© Baykuş Haber

Harşit Çayına atlayan genci polis ve itfaiye ekipleri kurtardı

GÜMÜŞHANE’DE HENÜZ BİLİNMEYEN BİR NEDENLE KENDİSİNİ HARŞİT ÇAYININ SULARINA BIRAKAN GENÇ POLİS VE İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN 300 METRE İLERİDE GÜÇLÜKLE KURTARILDI.

Gümüşhane'de yaşanan olayda, Harşit Çayı'na atlayan bir genç, polis ve itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kurtarıldı. Akşam saatlerinde, Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan bir vatandaşın Harşit Çayı'na atladığı ihbarı üzerine, İl Emniyet Müdürlüğü, itfaiye ve AFAD ekipleri hemen harekete geçti.

Harşit Çayı, son dönemde meydana gelen yoğun yağışlar nedeniyle oldukça debili bir hale gelmişti. Alkol etkisi altında olduğu belirtilen B.B. isimli genç, suyun hızı nedeniyle zor anlar yaşamaya başladı ve suda ilerlemekte güçlük çekti.

Polis ve itfaiye ekipleri, gençle iletişim kurarak kendisini kurtarmaya çalıştı. Yaklaşık 300 metre aşağıda bulunan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü önündeki köprüye gelen ekipler, uzun süren bir mücadele sonucunda B.B.'yi boğulmaktan kurtardı.

Olay yerinde hazır bekleyen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan B.B., soğuk suyun etkisi altında olduğu için Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER