© Baykuş Haber

Hasta çocukları çocuk servisi duvarlarındaki kocaman çizgi film karakterleri karşılıyor

BAYBURT DEVLET HASTANESİ ÇOCUK SERVİSİ DUVARLARI, ÇOCUKLARIN SEVDİĞİ ÇİZGİ FİLM KARAKTERLERİYLE, HAYVAN FİGÜRLERİYLE DONATILDI, ODALARA DA İLGİLERİNİ ÇEKEBİLECEKLERİ HAYVANLARIN VE KARAKTERLERİN İSİMLERİ VERİLDİ

Bayburt Devlet Hastanesi, çocuk servisini çizgi film karakterleri ve hayvan figürleriyle renklendirdi. Duvarlar Maşa ile Koca Ayı, Örümcek adam, Batman, Tom ve Jerry, Ayı Winnie, Ormanlar Kralı Aslan, Pepee gibi sevilen çizgi film karakterleriyle kaplandı. Ayrıca, çocukların ilgisini çekebilecek hayvanların ve karakterlerin isimleri odalara verildi. Hastane yönetimi, çocuk hastaların sıkılmadan vakit geçirebilmeleri için özel bir oda da çocuk uğraş sınıfına dönüştürdü. Bu yeniliklerle çocukların sıcak bir ev ortamında tedavi görmeleri ve hastane korkularını yenmeleri amaçlanıyor.

Ayrıca, kadın doğum servisi de özel bir düzenleme aldı ve anne adaylarının doğum kaygılarını gidermeye yönelik çalışmalar yapıldı. Doğum servisinin kapıları ve koridorları özel süslemelerle donatıldı. Bu değişikliklerle yeni doğan bebeklere doğum hatırası olarak köşeler oluşturuldu. Tüm bu yenilikler, anne adaylarının normal doğuma teşvik edilmesini ve doğum kaygılarının giderilmesini amaçlıyor.

Bayburt Devlet Hastanesi yetkilileri, çocuk servisini eğlenceli hale getirerek çocukların tedavi süreçlerini daha keyifli hale getirmeyi, aynı zamanda anne adaylarının doğum deneyimlerini olumlu bir şekilde etkilemeyi hedeflediklerini belirtiyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER