© Baykuş Haber

‘Hastane Sınıfı örencilerinin karne sevinci

BAŞAKŞEHİR ÇAM VE SAKURA ŞEHİR HASTANESİ’NDE OLUŞTURULAN HASTANE SINIFLARINDA HEM EĞİTİMLERİNE HEM TEDAVİLERİNE DEVAM ÖĞRENCİLER KARNE SEVİNCİ YAŞADI.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi gören ve hastane sınıflarında eğitim alan öğrenciler, karne sevinci yaşadılar. Törende konuşan hastanenin Koordinatör Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, bu günün hastane sınıflarındaki öğrenciler için ayrı bir mutluluk olduğunu belirterek, "Onlara sağlıklarını geri kazandırmaya çalışırken, öğretmenlerimiz de onlara geleceklerini hediye ediyorlar" dedi. Hastane sınıflarında tedavilerini sürdüren öğrenciler, aynı zamanda düzenli bir şekilde derslerini alıyorlar.

Öğrencilerin karnelerini alarak yaşadıkları bu sevinci paylaşan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, hastane sınıflarının öğrenciler için büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, tedavi süreçlerinin yanı sıra eğitimlerine de katkı sağladıklarını söyledi. Yiyit, hastane sınıflarında derslerin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görevlendirilen 19 öğretmen tarafından verildiğini ve 168 ders kitabının kullanıldığını ifade etti.

Aynı zamanda hastane personelinin de bu projede büyük katkı sağladığını belirten Yiyit, hastanedeki son karne töreninin ardından öğrencilerin sağlıklı bir şekilde kendi okullarında devam etmelerini umut ettiklerini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER