© Baykuş Haber

Hatayda Fen ve Teknolojinin İzinde Gelecek Bizimle bilim şenliği düzenlendi

DÖRTYOL İLÇESİNDE “TÜBİTAK 4007 FEN VE TEKNOLOJİNİN İZİNDE GELECEK BİZİMLE” ADLI BİLİM ŞENLİĞİ ZİYARETÇİLERE KAPILARINI AÇTI.

Dörtyol ilçesinde gerçekleştirilen "Fen ve Teknolojinin İzinde Gelecek Bizimle" adlı bilim şenliği büyük ilgi gördü. Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü liderliğinde Dörtyol Kaymakamlığı, Dörtyol Belediyesi, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Teknoloji Derneği ve Payas STEM Yapay Zeka Merkezi'nin işbirliğiyle düzenlenen etkinlik, 31 farklı atölye ve uzman eğitim kadrosunun katılımıyla gerçekleşti.

Şenliğin açılışı, Dörtyol Öğretmenevi Salonu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Törene Çadır Kent Koordinatör Kaymakamı Volkan Özer, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, Payas STEM Yapay Zeka Merkezi Yetkilisi Cem Kağar, kurum müdürleri ve görevliler katıldı. Şenliğin 10 Haziran Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebileceği belirtilerek, bilim şenliğinin başarılı bir şekilde açılmasına katkı verenlere teşekkür plaketleri sunuldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER