© Baykuş Haber

Hatay’da tıp fakültesi öğrencileri, depremde ölen doktor ve tıp öğrencilerini andı

Elif ER/ANKARA, (DHA)- HATAY Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi bölümünden mezun olan öğrenciler, mezuniyet töreninde, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden doktor ve tıp öğrencilerinin fotoğraflarıyla yürüdü.

Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden doktorları ve tıp öğrencilerini unutmadı. Mezuniyet törenlerinde, depremde kaybettikleri meslektaşlarının anısını yaşattılar. Tıp fakültesi öğrencileri, mezuniyet töreni sırasında, depremde hayatını kaybeden tıp öğrencileri ve hekimlerin fotoğraflarıyla yürüdü. Törenin sonunda öğrenciler, meslektaşlarının fotoğraflarının önüne karanfil bıraktılar.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da törenden görüntüleri paylaşarak, "Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi mezuniyet töreninde diploma sevinci ile artık aramızda olmayan öğrenci ve hekimlerimiz için duyulan üzüntü bir aradaydı. Depremde hayatını kaybeden arkadaşlarımızı rahmetle anıyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER