© Baykuş Haber

Hatayspor, Trendyol Yemek ile sahalara döndü

HATAYSPOR, HULL CİTY İLE BURSA’DA OYNANAN DOSTLUK MAÇINA İLK KEZ TRENDYOL YEMEK LOGOLU YENİ FORMALARIYLA ÇIKTI. TRENDYOL GRUBU BAŞKANI ÇAĞLAYAN ÇETİN, MAÇ ÖNCESİNDE HATAYSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ VOLKAN DEMİREL’E, TRENDYOL YEMEK LOGOLU YENİ FORMAYI HEDİYE ETTİ.

Hatayspor, yeni forma sponsoru Trendyol Yemek'in desteğiyle Hull City ile oynadığı dostluk maçında sahaya çıktı. Maç öncesinde Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'e Trendyol Yemek logolu yeni formayı hediye etti.

Hatayspor, deprem felaketinin ardından yeşil sahalara geri döndü ve yeni forma sponsoru Trendyol Yemek ile ilk kez sahaya çıktı. Hatay temsilcisi, Hull City ile Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda gerçekleşen dostluk maçında Trendyol Yemek logolu yeni formalarıyla boy gösterdi.

Maç öncesinde yapılan açıklamalarda Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Trendyol Yemek'in büyük bir emeği olduğunu vurgulayarak, "Sayelerinde ayağa kalktık, beraber yürüyeceğiz. Hatay'ın, Hataylıların ve oradaki insanların yanında oldukları için kendilerine çok teşekkür ederim." dedi. Ayrıca, deprem döneminde Hatayspor olarak bölgeye yardım gönderdiklerini ve şimdi Hatayspor'u tekrar inşa etmek istediklerini ifade etti.

Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin ise deprem felaketinin ardından Hatayspor'un yanında olmaya çalıştıklarını belirterek, "Yeni sezonda Trendyol Yemek ile Hatayspor'umuzun yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hatayspor'un yanında olmaya devam edeceğiz ve sezon boyunca birlikte yürüyeceğiz." şeklinde konuştu.

Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler, Hatay için oynayacaklarını ve tüm şehir için mücadele edeceklerini söyledi.

Bu dostluk maçı, Hatayspor'un deprem sonrası yeniden ayağa kalkma ve umudu temsil etme çabalarını yansıtan bir etkinlik olarak öne çıktı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER