© Baykuş Haber

Havalimanında stoklandığı iddia edilen otomobillerin rent a car araçları olduğu öne sürüldü

DİYARBAKIR HAVALİMANI OTOPARKINDA ARAÇ STOKUNUN YAPILDIĞI İDDİASI ÜZERİNE HAREKETE GEÇEN DİYARBAKIR TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELLERİ BAHSİ GEÇEN HAVALİMANINDA DENETİM YAPTI. DENETİM SONUCUNDA ARAÇLARIN STOK İÇİN OTOPARKA KONULMADIĞI ÖĞRENİLDİ.

Diyarbakır Havalimanı otoparkında araç stokunun yapıldığı iddiası üzerine harekete geçen Diyarbakır Ticaret İl Müdürlüğü personelleri, havalimanında bir denetim gerçekleştirdi. Denetim sonucunda araçların stok için otoparka konulmadığı ve iddiaların asılsız olduğu anlaşıldı.

Bağlar ilçesinde bulunan Diyarbakır Havalimanı otoparkının eksi 1. katında yer alan görüntülerde, ambalajlı ve plakasız yaklaşık 13 aracın park halinde olduğu iddiası ortaya atılmıştı. Bu iddialar üzerine Ticaret İl Müdürlüğü harekete geçti. Ancak yapılan incelemeler sonucunda araçların özel bir rent a car şirketine ait olduğu ve plakalarının mevcut olduğu belirlendi. Bu nedenle herhangi bir işlem başlatılmadı.

Otopark yetkililerinden alınan bilgilere göre, plakasız ve ambalajlı araçların plaka, sigorta ve kasko işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kurban Bayramı öncesinde hizmete sunulacağı öğrenildi. İl müdürlüğünün durumu öğrenmesi sonrasında da stokçuluk iddialarının asılsız olduğu teyit edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER