© Baykuş Haber

Havza OSBde 500 kişi istihdam edilecek yatırım

YATIRIM YAPACAK FİRMANIN YETKİLİSİ MÜFİT ERDEN BAŞKANLIĞINDAKİ HEYET HAVZA KAYMAKAMI CENGİZ NAYMAN VE HAVZA BELEDİYE BAŞKANI SEBAHATTİN ÖZDEMİR’İ ZİYARET ETTİ.

Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB) içinde gerçekleştirilecek olan medikal yatırım projesi, 500 kişilik istihdam yaratmayı hedefliyor. Yatırım yapacak olan firmanın temsilcileri, başkanları Müfit Erden tarafından yönetilen bir heyetle birlikte Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret etti. Bu önemli ziyaret sırasında firma yetkilileri, yapacakları medikal tekstil ve teçhizat üretimi ile ilgili detaylı bilgi verdi ve bu projenin Havza OSB bölgesinde 500 kişilik yeni istihdam oluşturacağını açıkladılar.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, bu yatırımın Havza OSB'nin geleceğini daha parlak bir hale getireceğini ifade ederek, "Havza OSB, ilçemizin en önemli varlıklarından biri. Burada her geçen gün artan istihdam ve yatırımlarla gurur duyuyoruz. Havza Belediyesi olarak, ilçemizde mesleki eğitim kursları düzenlemek ve böylece yetişmiş ara eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla diğer kurumlarımızla işbirliği yapmaya devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman da yatırımcılara teşekkür ederek, Havza OSB'nin bölgede yatırımcılar için cazip bir yer olduğunu belirtti. Ayrıca OSB'nin genişleme çalışmalarının tamamlanmasıyla daha fazla istihdam olanağı sunacağını dile getirdi ve yatırımın ilçeye, bölgeye ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER