© Baykuş Haber

Hayat Ağacı Derneğinde 64 adet büyükbaş 41 adet küçükbaş kurban kesildi

HAYAT AĞACI DERNEĞİNİN HER YIL DÜZENLEDİĞİ VEKALETLE KURBAN KAMPANYASI BU SENE DE DEVAM ETTİ. HAYIR SAHİPLERİNİN BAĞIŞLARI İLE BU YIL TOPLAM 64 ADET BÜYÜKBAŞ, 41 ADETTE KÜÇÜKBAŞ KURBAN KESİLDİ.

Her yıl düzenlenen Vekaletle Kurban Kampanyası, Hayat Ağacı Derneği tarafından bu sene de gerçekleştirildi. Hayırseverlerin katkılarıyla toplamda 64 büyükbaş ve 41 küçükbaş kurban kesildi.

Büyükbaş kurbanlar, 7'şer hisseyle toplam 448 hisse sahibi adına kombinada kesildi. Küçükbaş kurbanlar ise dernek merkezinde kesildi. Kombinadaki kesimler sırasında her bağışçının ismi okundu ve kaydedildi. Kesimler tamamlandıktan sonra, bağışçılara 5 kiloluk kemiksiz paylar ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere lop et paketleri hazırlandı.

Kurban hissesi bağışlayan hayırseverlere, bayramın ikinci gününde dernek merkezinden 5 kiloluk payları verildi. Ayrıca Kurban Bayramı süresince kurban kesen hayırseverler, Gıda Bankasına getirdikleri paylarla 1 ton et elde ettiler. Küçükbaş, büyükbaş ve bağışçıların katkılarıyla sağlanan etler, Hayat Ağacı Derneği'nin derin dondurucularında muhafaza edilerek yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER