© Baykuş Haber

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri dahilinde sergi açıldı

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI ETKİNLİKLERİ DAHİLİNDE SERGİ AÇILDI

Bireysel ve toplumsal gelişimi desteklemek, istihdamı teşvik etmek ve örgün eğitim dışındaki öğrenme etkinliklerine katılım kültürünü geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla haziran ayının ilk haftası, "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" olarak kutlanmaktadır. Bu çerçevede, Erzincan'da çeşitli etkinliklerle dolu "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri büyük bir coşkuyla devam etmektedir.

"Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinliklerinin bugünkü önemli bir durağı, Erzincan Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde düzenlenen kurslarda yıl boyunca hazırlanan ürünlerin sergilendiği sergi açılışıydı. Serginin açılışına birçok önemli isim katıldı, aralarında İl Millî Eğitim Müdür Vekili Murat Demir, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Ferhat Albayrak, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Ala Paşa'nın eşi Selda Ala, Belediye Başkanı Bekir Aksun'un eşi Ürküş Aksun, Erzincan Halk Eğitimi Merkezi yöneticileri, öğretmenler, usta öğreticiler, paydaş kurum yöneticileri ve vatandaşlar yer aldı.

Sergi açılışında konuklar, birlikte kurdele kesiminin ardından İl Millî Eğitim Müdür Vekili Murat Demir'in selamlama konuşmasını dinledi. Demir, Erzincan genelinde Hayat Boyu Öğrenme kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verirken, katılımcıları bu önemli etkinliğe katkı sunan tüm kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür etti ve etkinliğin başarılı şekilde düzenlenmesine katkı sağlayan herkesi tebrik etti.

Açılış töreninin ardından İl Millî Eğitim Müdür Vekili Murat Demir ve diğer katılımcılar, sergi alanındaki stantları ziyaret ederek, öğretmenler ve usta öğreticilerden ürünler hakkında bilgi aldılar. Bu özel etkinlik, hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi ve tanıtılması amacıyla düzenlenen "Hayat Boyu Öğrenme Haftası"nın bir parçası olarak büyük bir ilgiyle karşılandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER