© Baykuş Haber

Hayat Hastanesi çalışanları 45.yıl yemeğinde buluştu

HAYAT ÇALIŞANLARI 45.YIL YEMEĞİNDE BULUŞTU..

Bursa'nın önde gelen özel sağlık hizmeti sunan kurumlarından biri olan Hayat Hastanesi, 45. yılını çalışanlarıyla birlikte coşkuyla kutladı. Özellikle yeni hastanesi ve İstanbul Pendik Şifa Hastanesi gibi büyük projelerle ulusal arenada önemli bir konuma ulaşan Hayat Sağlık Grubu, yönetim kadrosu ve çalışanlarıyla keyifli bir akşam yemeğinde bir araya geldi.

Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Koordinatörü Betül Kabalar'ın konuşma yaptığı etkinlikte, hastane çalışanları hem eğlenceli zaman geçirdi hem de birlikte stres attılar. Kabalar, konuşmasında hastane çalışanlarının emeklerinin ve katkılarının bugünkü başarılarında büyük bir etkisi olduğunu vurgulayarak, Hayat Hastanesi ailesinin 45 yıl boyunca elde ettiği başarılara dikkat çekti ve 650 çalışanın oluşturduğu bu büyük aileye teşekkür etti. Kabalar ayrıca, gelecek yılların da aynı başarılarla dolu olması temennisinde bulundu.

Programın ilerleyen bölümlerinde yönetim kurulu üyeleri, idari yöneticiler ve personel birlikte pasta kesimi yaparak kutlamalarını tamamladılar. Hayat Hastanesi, çalışanlarına duyduğu saygı ve minnettarlığı bu anlamlı etkinlikle bir kez daha ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER