© Baykuş Haber

Hayır çarşısından 1 milyon 273 bin TL gelir elde edildi

HAYIR ÇARŞISINDAN 1 MİLYON 273 BİN TL GELİR ELDE EDİLDİ

Vali Ali Çelik, deprem bölgesindeki engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Valilik himayesinde düzenlenen Hayır Çarşısı'nda 1 milyon 273 bin 537 TL gelir elde edildiğini duyurdu. Kütahya'nın dayanışma ve yardımseverlik ruhunun, bölge halkının yüreklerini ısıttığını ifade eden Vali Çelik, bu desteklerden dolayı tüm Kütahya halkına teşekkürlerini iletti.

Kütahya Valiliği himayesinde düzenlenen Hayır Çarşısı, il ve ilçelerdeki kamu kurumları, belediyeler, iş insanları, esnaf ve tüm vatandaşların katkılarıyla gerçekleşti. Bu etkinliğin iki gün sürdüğünü ve toplamda 1 milyon 273 bin 537 TL gelir elde edildiğini belirten Vali Ali Çelik, Kütahya'nın dayanışma ve yardımseverlik kültürünün bir kez daha gösterdiğini vurguladı.

Vali Çelik, depremzedeler ve engelli bireylerin durumlarını yakından takip ettiğini ve eşi Neziha Çelik ile birlikte sık sık ihtiyaç sahiplerinin yanında yer aldığını ifade etti. Ayrıca, deprem bölgesi Hatay'daki şubelerin ihtiyaçları hakkında da dernek başkanlarıyla istişarede bulundu.

Dernek başkanları, Vali Çelik ve eşi Neziha Çelik'e duyarlılıkları ve hassasiyetleri için teşekkür ederek, yardımseverliklerin ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurguladılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER