© Baykuş Haber

Haymeana Anaokulunda mezuniyet Heyecanı

HAYMEANA ANAOKULU’NDA MEZUNİYET HEYECANI

Haymeana Anaokulu'nda mezuniyet töreni coşkuyla gerçekleştirildi. Okul bahçesinde düzenlenen bu özel törene öğrenci velileri büyük ilgi gösterirken, minik öğrenciler de aileleriyle ilk mezuniyet sevincini yaşadılar.

Haymeana Anaokulu öğrencileri, cübbe giyip kep takarak mezuniyetlerini kutladılar. Miniklerin hazırladığı mezuniyet töreni büyük bir ilgiyle karşılandı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Uğur Böcekleri Sınıfı Öğretmeni Emine Çağlar ve öğrencileri tarafından hazırlanan etkileyici Kafkas Dans Gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı.

Miniklerin dans gösterisinin ardından, Haymeana Anaokulu Öğretmeni Emine Çağlar duygusal bir konuşma yaparak, "Ailelerimizin bize olan güvenini ve çocuklarını bize emanet etmelerini takdirle karşılıyoruz. Bugün burada ilk kez karne alan çocuklarımızı bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.

Öğretmen Emine Çağlar'ın konuşmasının ardından, minik öğrenciler çeşitli oyun gösterileri sundular. Oyunlar tamamlandıktan sonra, Okul Müdürü Ayşe Karakaş mezuniyet belgelerini minik mezunlara takdim etti ve "Bugün, eğitim hayatlarının ilk basamağını başarıyla tamamlayan öğrencilerimizin heyecanına ve gururuna ortak olmak bizi mutlu ediyor. Umarız bu miniklerimiz ileride üniversite mezuniyetlerine de hep birlikte tanıklık ederiz" dedi.

Tören, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ve okul bahçesinde düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER