© Baykuş Haber

Hayvan pazarında sıkı pazarlıklar devam ediyor

MUŞ'TA KURBAN BAYRAMI'NA SAYILI GÜNLER KALA HAYVAN PAZARINDA İSTENİLEN SEVİYEDE YOĞUNLUK YAŞANMAZKEN MUŞ BELEDİYESİ İSE BAYRAMDA KURBANLIKLARIN KESİLECEĞİ KESİM ALANINI BELİRLEDİ.

Muş'ta yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarında yoğunluk yaşanmazken, Muş Belediyesi kesim alanını belirledi. Vatandaşlar, Muş Belediyesi Hayvan Pazarı'na gelerek kurbanlıklarını alıp araçlarına yüklüyorlar. Büyükbaş hayvanlar 50 ile 100 bin TL arasında alıcı bulurken, küçükbaş hayvanlar 4 ile 10 bin TL arası fiyatlardan alıcı buluyor. Muş Belediyesi, kesim alanını da hazırlayarak halkın hizmetine sunacak.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde zabıta ekipleriyle sahada olduklarını ve vatandaşların bayramı huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için çalıştıklarını belirtti. Kesim noktaları için hazırlıkların yapıldığını ifade eden Asya, vatandaşlara hayırlı bayramlar diledi.

Hayvan pazarına hayvanlarını getiren bir besici olan Yavuz Tektimur, geçen yıla göre fiyatların düşük olduğunu söyledi ve maliyetlerin artmasına rağmen fiyatların yükselmediğini belirtti. Tektimur, koçların iyi satıldığını ancak talebin az olduğunu ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER