© Baykuş Haber

Hayvan sağlığı ve evrak denetimi yapıldı

DÜZCE BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAĞLI HAYVAN SAĞLIĞI EKİPLERİ İLE ORTAK DENETİM DÜZENLEDİ.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün işbirliğiyle gerçekleştirilen ortak denetim, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilgili bölgelerde etkin bir şekilde sürdürülüyor. Vatandaşların son günlerde yoğun olarak ziyaret ettiği ve kurbanlık hayvan alışverişi gerçekleştirdiği hayvan pazarında düzenlenen denetim, çok sayıda kurumun katılımıyla gerçekleşti. Yeni Taşköprü Yolu üzerindeki hayvan pazarında Zabıta, Emniyet ve Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların küpelerini kontrol etti. Ayrıca gerekli evrakları da dikkatle inceleyen ekipler, hayvan taşıyan araçların evraklarını denetledi.

Denetimler sırasında eksik belge bulunduranlar ve izinsiz hayvan satışı yapanlar hakkında ilgili kanun hükümleri uygulanırken, bu işbirliğiyle yapılan denetimlerin bayramın gelmesine kadar düzenli aralıklarla devam edeceği bildirildi. Bu sayede vatandaşların güvenli ve sağlıklı bir şekilde kurbanlık hayvanlarını temin edebilmeleri amaçlanıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER