© Baykuş Haber

Haziran güneşini görenler dışarı akın etti

MAYIS AYININ SON GÜNLERİNİ SAĞANAK YAĞIŞ ETKİSİNDE GEÇİREN ESKİŞEHİR'DE, YAZ AYLARINDAN OLAN HAZİRANIN İLK GÜNLERİNDE GÜNEŞLİ HAVA HAKİM OLDU.

Son birkaç gündür etkisini sürdüren yağışlı havanın ardından Eskişehir'de bugün öğlen saatlerinde güneş yüzünü gösterdi ve vatandaşlar bu güzel havayı dışarıda değerlendirdi.

Eskişehir, Mayıs ayının son günlerini sağanak yağışlarla geçirirken, Haziran'ın ilk günlerinde güneşli bir hava kendini gösterdi. Havanın güneşli olması, Eskişehirliler tarafından sevinçle karşılandı. Bu güzel hava fırsatını değerlendiren vatandaşlar, kentin en işlek caddelerinden olan Hamamyolu ve Asarcıklı Caddelerini doldurdu. Hava sıcaklığı yaklaşık 23 dereceye kadar çıkınca, bazı insanlar yazlık kıyafetler giymeyi tercih etti. Aileler, çocuklarıyla birlikte güneşin tadını çıkardılar. Yaşlı vatandaşlar ise parklarda banklara oturarak güzel havanın tadını çıkardılar.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre, hafta sonu Eskişehir'e yeniden yağışlı hava gelmesi bekleniyor. Bu nedenle hava durumunu takip etmek önemli olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER