© Baykuş Haber

Hemşire eşini öldüren koca: Eşim boşanmayı kabul etmedi”

ISPARTA'NIN EĞİRDİR İLÇESİNDE 2 ÇOCUĞUNUN ANNESİ SELVER BULUT'U ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİASI İLE TUTUKLANAN MUSTAFA BULUT'UN YARGILANMASI DEVAM ETTİ. MAHKEMEDE DİNLENEN SANIK BULUT “EŞİM BOŞANMAYI KABUL ETMEDİ” DEDİ.

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde, eşi Selver Bulut'u öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mustafa Bulut'un yargılanmasına devam edildi. Mahkemede sanık, "Eşim boşanmayı kabul etmedi" dedi.

Hakkında "kadına, eşe karşı kasten öldürme" suçuyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Mustafa Bulut, Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesinde ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşmaya sanık Mustafa Bulut ve taraf avukatları katıldı.

Mahkemede Bulut, 1993 yılında eşiyle aşk evliliği yaptığını ifade ederek, "Eşim sağlık memuruydu uzun yıllar Serik Devlet Hastanesinde görev yaptı. 2 çocuğumuz var, ortalama kendi halinde geçinen aileydik. Biz hiç kavga etmezdik, eşim çok akıllı, iyi ve neşeli bir insandı. Arkadaşlarım hep bana ’Mustafa insan, bu kadının elinde yaşlanmaz’ derdi. Çocuklar üniversite okumaya başladığı zaman ekonomik sıkıntı çekmeye başladık. Evi sattık, 2018 yılında Eğirdir’e tayinimiz çıktı" şeklinde konuştu.

Çocuklarının üniversiteden sonra madde bağımlısı olduklarını öğrendiğini ifade eden sanık, "Selver o dönem çok içki içiyordu. Keşke ona o zamanlar içme bu kadar deseydim, ama hiçbir zaman demedim. Dışarıdan baktığımız zaman her şey çok normal görünüyordu, ama iç kısımda bir ailemiz yoktu. 2019 yılında eşimden boşanma kararı aldım, konuştum ama boşanmayı kabul etmedi, ağladı ’Çocuklar ne olacak içkiyi bırakacağım’ dedi. Eşim benimle boşanmayı o zaman kabul etseydi ben eşimi yine bırakmazdım. Çünkü eşimi seviyordum” şeklinde konuştu.

Olayın ayrıntılarına gelince, 2022 Ekim ayında oğlunun kendisiyle bir şey konuşmak istediğini belirten sanık, "Tamam konuşalım" dediğini, oğlunun ise annesinin 4 kişi ile ilişkisi olduğunu söylediğini anlattı. A.E.'nin annesini köye götürdüğünü ve ardından oğlunun "Annemden ayrıl" dediğini aktardı. Sanık, eşyaları toplamak için eşini Eğirdir'e getirdiğini ve ardından olayın yaşandığını ifade etti.

Olay günü Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı konuşma da dinlenen sanık, eşine "Seni ve kendimi öldüreceğim" dediğini söyledi.

Mahkemede ayrıca tanık olarak dinlenen oğlu, annesinin başka erkeklerle yazışmalarını tespit ettiğini ve babasına gösterdiğini belirtti.

Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Olay, 11 Aralık 2022'de Isparta'nın Eğirdir ilçesinde meydana gelmiş, Server Bulut isimli hemşire eşi tarafından silahla vurularak hayatını kaybetmişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER