© Baykuş Haber

Her yağmurda bodrumu su dolan kadın ESKİye isyan etti

ESKİŞEHİR’DE ETKİLİ OLAN SAĞANAK SONRASINDA VATANDAŞLARIN EVİNE VE GARAJLARINA KANALİZASYON SUYU DOLDU. HER YAĞMURDA BODRUMUNA SU DOLAN SERAP CAN, “KANALİZASYONU KENDİ İMKANLARIMLA YAPTIRDIM, BİRAZ RAHAT ETTİM AMA PROBLEM DEVAM EDİYOR. ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ (ESKİ) NEDEN BİR ŞEY YAPMIYOR ANLAMIYORUM” DİYEREK İSYAN ETTİ.

Eskişehir'de etkili olan sağanak yağışlar, vatandaşların evlerine ve garajlarına kanalizasyon suyu doldurarak olumsuz etkilere yol açtı. Her yağmurda bodrumuna su dolan Serap Can, durumu "Kanalizasyonu kendi imkanlarımla yaptırdım, biraz rahat ettim ama problem devam ediyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) neden bir şey yapmıyor anlamıyorum" sözleriyle isyan ederek dile getirdi.

Eskişehir'de yaşayan Can, şiddetli yağışların ardından evlerinin bodrum katlarını ve garajlarını su basan birçok insan gibi benzer sorunlarla karşı karşıya. Kendi imkanlarıyla kanalizasyonu yaptırmış olsa da sorunun devam ettiğini belirten Serap Can, ESKİ'yi defalarca aramış ve suyun çekilmesini sağlamış ancak sorunun kökten çözülmediğini ifade etti.

Sorunun her yağmurda tekrarladığını ve bölgeyi felç ettiğini söyleyen Can, yetkililerin bu durumu anlamayarak gerekli önlemleri almadığını dile getiriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER