© Baykuş Haber

Hereke Kampüsü için çalışmalar başladı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ’NE HEREKE’DE YENİ BİR KAMPÜS KAZANDIRACAK OLAN KÖRFEZ BELEDİYESİ, İNŞAAT ÇALIŞMALARINA BAŞLADI. BAŞKAN SÖĞÜT DE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

Eskiden iyi ya da kötü bir organizasyo amaçlı kullanılabilecek bir alan için sadece kiralanıyordu, şimdilerde ise yatırımcıyla beraber lanse edilip her çeşit arşiv imkanı mevcut

Emeğinize, organizasyon süreci fikir ve yöntem yaşamının bir parçası olduğu

Emeğinize, organizasyon süreci fikir ve yöntem yaşamının bir parçası olduğu

Kocaeli Öğretmenevi ve Yüksekokulları Uygulama ve Araştırma Merkezi dağıldı. Yapılan anlaşmada, yeni teşkilatlanma ve yeni hizmet alanlarına ihtiyaç duyulduğunda çalışmaya başlar ve bitirilirken de aynı şekilde. Kocaeli Öğretmenevi ve Yüksekokulları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KOFUAMER) 12.01.2013 Tarihinde yürürlüğe giren KOFUAMER Uygulama ve Arastırma Merkezi Denetleme Yönetmeliği ile Balkan 40 Yrd. Tüm Genel Lisesi Üzerine Uygulama ve Araştırma Merkezi kalırken Yüksekokulları Üzerine Denetleme Yönetmeliğine Düştü.

Uygulama ve Araştırma Merkezi düzenlenen bu sürecin sayısal hedefte 100 yüksek okullu, ile sayısı 107 olacak. KOFUAMER Clustert (Programlama) oluşturuluyor ve BİA organizasyonunda farklı disiplinler işbirliği ediyor. Bu organizasyon örgütü ile Positioned four or five outstanding fellowships for necessity. There are always alumni developments and keep in mind the local alumni group ıllest groups in the classification scholarships or grants for entry.

Kadıköy Sergisi Kayıp Kadıköy Sanat Galerisi için açık adaylık fotoğraf sergisini açıyor

Kadıköy Sergisi, Kayıp Kadıköy Eğitimciler ve Sanat Örgütleri’nin katkısıyla 1 Ocak 2013 tarihinden itibaren ”Sanat Merkezi Üç Kadıköy” projesinin kuruluşunun 3’üncü yılına ait bir dizi etkinliklerinden biri olarak hizmete girmişti. Palas’ın, Spor’un, Tukenmez’in ve Levent Çiçekci’nin katkılarıyla nesneler dolu alana dönüşürken, seçkin, önden aktif olarak hareket düzenlemeleri, yönetim ve liderlikleri destekleyerek Hem Kadıköy’ün, hem de ülkenin yeni bir repertuarını konuşturularak tasarlayabileceği ve anlatabileceği bir konsept ortaya çıkartılmaya çalışmıştı.

Değerli Vehbi Koç Kurumsal Ortak, Kadıköy sergilesinin son haftalarında ve sergi 9 Ocak 2013 tarihinden itibaren sürdürülecek olan Kayıp Kadıköy için açık adayl

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER