© Baykuş Haber

Hilaltepenin açılışı Bahçeli yapacak

DÜZCE’NİN CUMAYERİ İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KOLOĞLU’NUN PRESTİJ PROJELERİNDEN MİLLET BAHÇESİ VE HİLALTEPE’NİN AÇILIŞINI MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ YAPACAK.

Düzce'nin Cumayeri ilçesinin Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu'nun öne çıkan projelerinden biri olan Millet Bahçesi ve Hilaltepe'nin açılışı için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılacağı açıklandı.

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akdeniz, Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumayeri'mizin ve hatta Düzce'nin prestij projelerinden biri olan Hilaltepe ve diğer projelerin toplu açılış törenleri için Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'ye bilgiler verdik. Genel Başkanımızın sizlere selamını iletiyor ve açılışa bizzat katılacağının müjdesini buradan veriyorum" dedi.

Millet Bahçesi ve Hilaltepe projesi, dinlenme, yürüyüş, piknik alanları, çocuk oyun alanları gibi birçok özellik içermektedir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER