© Baykuş Haber

Hırsızdan “yok artık” dedirten davranış: Trafikte kavga eden adamın motosikletini çaldı

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIYAN OLAYDA BİR HIRSIZIN, KAVGA EDEN MOTOSİKLETLİ ADAMIN MOTOSİKLETİNİ ÇALDIĞI GÖRÜLDÜ.

Antalya'da trafikte yaşanan inanılmaz bir olay, şahitlere şaşkınlık yaşattı. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan bu olayda, bir hırsızın, trafikte kavga eden iki motosikletlinin arasından sıyrılarak birinin motosikletini çaldığı görülüyor.

Olay, Muratpaşa ilçesi Evliya Çelebi Caddesi'nde meydana geldi. Saat 14.00 civarında, Ramazan Ünal adlı motosiklet sürücüsü ile bir otomobil sürücüsü arasında korna nedeniyle başlayan bir tartışma sırasında, ikili arasındaki gerilim bir süre sonra fiziksel bir kavgaya dönüştü. Bu karmaşa anında, bir kişi hızla motosikletten inip motosiklete binerek sahneden hızla uzaklaşıyor.

Motosikletinin kaybolduğunu fark eden Ramazan Ünal, hırsızın ardından koşmaya çalışsa da yakalayamıyor. Bu tuhaf olaylar, güvenlik kamerası tarafından kaydediliyor.

Tartışmanın, trafikte bir korna çalma olayından kaynaklandığını söyleyen Ramazan Ünal, "Arkadaşı gereksiz yere korna çalmasını engellemeye çalıştım. Bu nedenle kavga ettik. Bu sırada motosikletim çalındı ve bulunmasını istiyorum. Motosiklet, işyerimde malzeme taşıma amacıyla kullanıyordum. Lütfen polisler, motosikletimi bulsunlar" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER