© Baykuş Haber

Hırsızlık operasyonunda 8 kişi tutuklandı

KARABÜK’TE HIRSIZLIK OLAYLARININ ÖNLENMESİ AMACIYLA YÜRÜTÜLEN TEKNİK VE FİZİKİ TAKİP SONUCUNDA YAPILAN OPERASYONDA GÖZALTINA ALINAN 10 ŞÜPHELİDEN 8’İ, ÇIKARILDIKLARI MAHKEMECE TUTUKLANDI.

Karabük'te hırsızlık olaylarını önlemek amacıyla gerçekleştirilen operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı. Bu şüphelilerden 8'i daha sonra mahkeme tarafından tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Teknik Takip ve İzleme Büro Amirliği ile Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği'nin koordineli çalışması sonucunda, 11 farklı adrese eş zamanlı bir operasyon düzenlendi. Bu operasyon sırasında K.B., M.Ş., M.B., B.Ö., A.G., İ.Y., H.T., F.A., E.U. ve E.K. adlı şahıslar gözaltına alındı. M.D. adlı şahıs ise firari olarak aranmaya devam ediyor. Yapılan aramalarda 3 ruhsatsız av tüfeği, 6 cep telefonu, 3 televizyon ve bir tıraş makinesi ele geçirildi.

Şüpheliler, çeşitli suçlamalarla, özellikle "hırsızlık," "yağma," "tefecilik," "fuhşa aracılık etme," ve "uyuşturucu madde ticareti" gibi suçlarla ilişkilendirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyet birimlerindeki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan isimler K.B., M.Ş., M.B., B.Ö., H.T., F.A., E.U. ve E.K. olarak açıklandı, A.G. ve İ.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER