© Baykuş Haber

Hırsızlık sırasında cüzdanını düşürünce yakalandı

Ali AKSOYER/İSTANBUL,(DHA)- İSTANBUL’da işyerlerine girerek suç ortaklarıyla birlikte hırsızlık yapan şüpheli son işinde cüzdanını düşürünce polis tarafından yakalandı. Daha önceden 67 suç kaydı bulunan şüphelinin, suç ortaklarıyla birlikte hırsızlık yaptıkları anlarda cüzdanını düşürmesi güvenlik kameraları görüntülendi.

İstanbul'da suç ortaklarıyla birlikte işyerlerine girerek hırsızlık yaptığı belirlenen şüpheli, son işinde cüzdanını düşürünce polis tarafından yakalandı. Şüpheli daha önceden 67 suç kaydı bulunan bir kişiydi ve suç ortaklarıyla işledikleri hırsızlık olayları güvenlik kameralarına yansımıştı.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, İstanbul genelinde birçok işyerine girerek hırsızlık yapan bir grup hırsızın peşine düştü. Yapılan çalışmalarda, hırsızların güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği tespit edildi. Görüntülerde, şüphelilerin işyerlerini altüst ederek para aradıkları görülüyordu.

Polis ekipleri güvenlik kameralarını incelemeye devam ederken, dikkat çeken bir detay fark edildi. Şüphelilerin 5 Haziran tarihinde Güngören'de bir tekstil atölyesine girdiği ve bir miktar para çaldığı olayda, şüphelilerden birinin cüzdanını düşürdüğü kaydedildi. Düşen cüzdanda bulunan bilgileri değerlendiren polis, şüphelilerden birinin kimliğini belirledi. Operasyon düzenleyen polis ekipleri, Mehmet Can U. adlı şüpheliyi Bahçelievler'de gözaltına aldı. Şüpheli, daha önceden 67 suç kaydı bulunan bir kişi olarak tespit edildi.

Şüphelinin suç ortaklarıyla birlikte Bakırköy'de bir evden hırsızlık, Başakşehir'de bir kuyumcudan hırsızlık, Güngören'de bir tekstil atölyesinden hırsızlık ve Küçükçekmece'de bir evden hırsızlık gibi olaylara karıştığı belirlendi. Şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER