© Baykuş Haber

Hırsızlık şüphelisi bacaklarından vurularak yakalandı; o anlar kamerada

Murat BEKMEZCİ/ ANKARA, (DHA)- ANKARA’da park halindeki otomobili çalan 2 şüpheliden Ö.D., elindeki bıçakla polisten kaçmaya çalışırken, mahalle bekçisi tarafından bacaklarından silahla vurularak yakalandı. Ö.D.’nin yakalanma anı güvenlik kamerasına yansıdı.  

Ankara'da park halindeki bir otomobilin çalınmasının ardından yaşanan olayda, şüphelilerden Ö.D. polis tarafından yakalanmaya çalışırken bir mahalle bekçisi tarafından bacaklarından vurularak etkisiz hale getirildi. Şüpheli Ö.D.'nin yakalanma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Mamak ilçesinde gerçekleşti. İ.K. isimli vatandaş, park ettiği aracının yerinde olmadığını fark edince polise başvurdu. Mamak Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, aracın çalındığını tespit etti ve şüphelilerin kimliklerini belirledi. Çalınan araç, şüphelilerin ikamet ettiği adreste bulundu.

Şüpheli Ö.D., polisin geldiğini fark edince kaçmaya başladı. Üzerindeki bıçakla bir polis memurunu yaralayan Ö.D., polislere karşı saldırgan bir tavır sergiledi. Ancak polis ekipleri tarafından havaya uyarı ateşi açılarak ve biber gazı kullanılarak etkisiz hale getirilmeye çalışıldı. Bu sırada mahalle bekçisi, Ö.D.'yi silahla bacaklarından vurarak yakaladı. Yaralı şüpheli, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, şüphelinin çevresine zarar verme girişimleri ve bekçi tarafından vurulma anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER