© Baykuş Haber

Hırsızlık şüphelisinin evinden uyuşturucu ve silah çıktı

ŞÜPHELİLERDEN BİRİNİN EVİNDE YAPILAN ARAMADA 131,5 GRAM ESRAR MADDESİ, 9,55 GRAM KENEVİR TOHUMU, 2 KÖK KENEVİR BİTKİSİ İLE 1 TABANCA ELE GEÇİRİLDİ.

Beyşehir ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisiyle ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Beytepe Mahallesi'nde gerçekleşen evden hırsızlık olayını aydınlatmak amacıyla Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Bu çalışmalar sonucunda hırsızlık olayının üstüne gidilerek 18 yaşından küçük olan 3 şüpheli yakalandı.

Polis ekipleri, şüphelilerden birinin evinde gerçekleştirdikleri aramada ise dikkat çekici bulgulara ulaştı. Evde yapılan aramada 131,5 gram uyuşturucu madde olan esrar, 9,55 gram kenevir tohumu, 2 kök kenevir bitkisi ve bir tabanca ele geçirildi. Bu önemli bulguların ardından polis ekipleri R.A. ve Y.A. adlı iki şüpheliyi daha gözaltına aldı.

Toplamda 5 şüpheli gözaltına alındı ve emniyet birimlerindeki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Beyşehir polisi, hem hırsızlık olayının aydınlatılmasında hem de uyuşturucu madde ve silahla ilgili suçların takibinde etkili bir şekilde çalışmalarını sürdürdü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER