© Baykuş Haber

Hisarcık LGS Şampiyonlar Ligi ve LGS UEFA Avrupa Ligi ödül töreni

HİSARCIK LGS ŞAMPİYONLAR LİGİ VE LGS UEFA AVRUPA LİGİ ÖDÜL TÖRENİ

Hisarcık ilçesi Kutluhallar Ortaokulu, öğrenciler arasında akademik başarıyı ve motivasyonu artırmayı amaçlayan "LGS Süper Lig" projesini başlatmıştır. Bu proje kapsamında, LGS UEFA Avrupa Ligi ve LGS Şampiyonlar Ligi gibi farklı kategorilerde dereceye giren öğrenciler ödüllendirilmiştir.

Kutluhallar Ortaokulu Müdürü Mehmet Bodur, bu projeyle sadece kendi okullarında değil, ilçe genelinde de benzer bir proje olan "Hisarcık LGS Şampiyonlar Ligi"ni hayata geçirdiklerini belirtmiştir. İlçe genelinde yapılan deneme sınavında ilk 32'ye giren öğrenciler, LGS Şampiyonlar Ligi Grupları için Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu'nda kura çekimi ile belirlenmiştir.

Proje kapsamında web 2 araçlarının kullanımının öğrenciler üzerinde olumlu bir etki yarattığını ve akademik başarı ile motivasyonu artırdığını gösteren bir araştırma projesi yapılmıştır. Bu proje öğrenciler arasında büyük ilgi görmüştür.

Proje sona erdiğinde, Hisarcık ilçesindeki LGS UEFA Avrupa Ligi ve LGS Şampiyonlar Ligi'nde dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Kaymakamı İsmail Tosun ve İlçe Emniyet Amiri Seydi Uzun tarafından verilmiştir. Projeye destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci ve projenin uygulanmasına katkı sağlayan okul müdürleri ile okulun Sosyal Bilgiler öğretmeni Fahrettin Uygun'a ve emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür edilmiştir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER