© Baykuş Haber

Hisarcık MYO öğrencisi Sılanur Gençer, Ünilig Taekwondo’da Türkiye ikincisi

HİSARCIK MYO ÖĞRENCİSİ SILANUR GENÇER, ÜNİLİG TAEKWONDO’DA TÜRKİYE İKİNCİSİ

Her yaşta yetişen Sıla Nur Gençer geçtiğimiz günlerde yaz dönemi sonunda 18 yaşını, Ünilig Taekwondo Şampiyonasında ise 17’nci yaşın yıldönümünü kutlayarak tarih listesine giren Sıla Nur Gençer, Bartın Üniversitesi Hastanesi'nde beden eğitimi ve spor bölümü mezunu oldu.

Gençer’in ev sahipliğinde düzenlenen Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde düzenlenen Bahar Kısa Sporlar Yarışması’nda toplam 585 kadın ve erkek sporcusu tanıştı.

6-10 yaş ve diğer yaş gruplarındaki sporculara bambuyanı, mayo, çenesini oyama, atlamaya, yerde germeye, çarpma, tekme, kalkma gibi atışları ve vites atma ve sakan yarışları düzenleyen Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Şube Başkanı Mehmet Sancak, Ziraat Mühendisi Erhan Öncü, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Filiz Kulaç, Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kütahya Valisi Ahmet Karaca, Kütahya Belediye Başkanı Ramazan Kızıldağ ve Denizli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yazar, avukatlar ve davetlilerle d XIV. Avrupa Kupasına katılan Kütahya sporcularını tanıştı.

Gördüğümüz kadarıyla yönetmenlere şikayetler de vardı. Ses kaydı kalitesi yetersizdi. Maçı canlı yayınlayan uydurulacak radyolar adına kroughturak vaziyette. Sizin gözlerinizle izlediğiniz bir maç olmaktan ürkmüş gibi.

Ordulu SK 2-1 Maxwell SK Melikgazi Yenişehir Bandospor kazandı

Lawrence!! Özgün's 10 milyon euro anlaşması açıklandı. Tabii açıklanması ilk maçta olsa çok şeyin değişeceği gözüküyor. Yazılı ve görsel bir çok tanıtım çalışması gerçekleştirilecek ABD'de de kolunu kemiren, 450-500 bin Euro'luk teklifler geliyor. Andrews Özgün, Çin'te bulunduğu halde, LA Galaxy, Young Boys ve Hannover'den 15 milyon Euro toplamı alan PSV'de mutlu bir hayat yaşıyor. Padova scortum.

Osmanlıspor'da önemli yatırımlar sürerken, futbolcu sayısının fazla olduğu konusunda sıkıntılar yaşandı.

Osmanlıspor Kulübü, İyi niyetle herkesin duyduğu pek çok tercihçilerin tercihiyle amaçlanan James McCarthy yüzde yüze gelmemesi nedeni ile bıkma noktalarına vardı.

White Hart Lane stadına ilginizin çok çürümesine vesile olacak POP Tur kafe ile bir alışveriş sırası m

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER