© Baykuş Haber

HobiFest 2023 için geri sayım başladı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK HOBİ FESTİVALİ 'HOBİFEST 2023' İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI. 16-17 EYLÜL TARİHLERİNDE CAM PİRAMİT ALANINDA DÜZENLENECEK FESTİVAL, AMATÖR VE PROFESYONEL HOBİ TUTKUNLARINI BİR ARAYA GETİRECEK. İKİ GÜN SÜRECEK FESTİVALDE TANITIMLAR, EĞİTİMLER, WORKSHOPLAR, GÖSTERİLER, YARIŞMALAR, SÖYLEŞİ VE SUNUMLAR OLACAK.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'HobiFest 2023' için heyecan dorukta. Bu yıl 16-17 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan festival, hem amatör hem de profesyonel hobi tutkunlarını aynı çatı altında buluşturacak. İki gün sürecek etkinlik boyunca tanıtımlar, eğitimler, workshoplar, gösteriler, yarışmalar, söyleşiler ve sunumlar gibi pek çok farklı etkinlik yer alacak.

KidZania İstanbul, 1-14 yaş arası çocukların hem eğlenip hem öğrenebileceği, meslek deneyimlerini yaşayabileceği bir platform sunuyor. HobiFest 2023 ise bu keyifli deneyimi daha da zenginleştirecek. Festival, doğa ve spor kulüplerinin katılımıyla renklenecek ve misafirlerine unutulmaz anlar yaşatacak.

Klasik otomobil tutkunları için ayrı bir özel sunum olacak. Klasik otomobil sergisi, otomobil meraklılarını cezbetmeye devam edecek. Off-road yarışları, RC Drift yarışları, RC Touring yarışları ve crawler yarışmaları gibi farklı spor etkinlikleri de festivalde yer alacak.

Müzik dolu konserler, dans gösterileri, sanat performansları ve daha fazlasıyla HobiFest 2023, her yaşa hitap eden eğlenceli bir etkinlik olarak bekleniyor. Cam Piramit alanında gerçekleşecek bu renkli festival, hobi tutkunları ve aileleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER