© Baykuş Haber

Hokeyde Cumhuriyet Ortaokulu 3 puanla başladı

MENTEŞE CUMHURİYET ORTAOKULU HOKEY’DE İSTANBUL ARNAVUTKÖY ŞEYH ŞAMİL ORTAOKULUNU OKUL SPORLARI HOKEY YILDIZ KIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALLERİNDE 2-1 LİK SKORLA YENEREK TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA 3 PUANLA BAŞLADI.

Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu Hokey takımı, İstanbul Arnavutköy Şeyh Şamil Ortaokulu'na karşı zorlu bir mücadelede Türkiye Şampiyonası finallerine 3 puanla başladı. Maçın başında zorluklar yaşayan Menteşe ekibi, rakip takımın 1-0 öne geçmesine engel olamadı. Ancak 2. periyotta Hülya Nur Pak'ın penaltı ve kornerden attığı 2 golle 2-1 öne geçmeyi başardılar ve bu skoru maçın sonuna kadar koruyarak Kırklareli'nde düzenlenen Türkiye Şampiyonası Finalleri'ne 3 puanla başlangıç yaptılar.

Hokey takımının Antrenörü Serkan Şen, maç öncesinde favori olmadıklarını belirterek, "Burada sürpriz yapabilir miyiz diye mücadelemize devam edeceğiz. Muğla Hokeyi her kategoride iddialıdır. Eksik oyuncularla sahaya çıksak da sporcularımız her zaman Muğla'yı temsil etmek için sahada savaşıp maçları kazanmayı biliyorlar" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER