© Baykuş Haber

Hollandalı turist aile Meke Gölünde

KARAVANLARI İLE DÜNYA TURUNA ÇIKAN HOLLANDALI AİLE, KONYA’NIN KARAPINAR İLÇESİNDE MOLA VEREREK MEKE GÖLÜ’NDE DİNLENDİ.

Karavanlarıyla dünya turuna çıkan Hollandalı aile, şimdi de Türkiye'nin güzelliklerini keşfetmek için yollarda. Hollandalı Thomas Hendrik, eşi Lauri ve çocukları Taka ve Jsa, son durağı olan Konya'nın Karapınar ilçesinde Meke Gölü'nde dinlenmeye karar verdiler.

Meke Gölü'nün huzur veren atmosferinde, karavanları ile konaklayan aile, gün batımı ve doğuşunu izlemenin keyfini çıkardılar. Gölün kuruma durumu aileyi üzdü, ancak bu doğal oluşumun güzelliklerini keşfetmek onlara ilginç ve özel bir deneyim yaşattı.

Thomas Hendrik, "Karavanla dünyayı gezmek hayalimizdi ve bu hayali gerçekleştirmek için yola çıktık. Birçok ülkeyi gezip Türkiye'ye geldik. Türkiye, harika bir ülke. İnsanları son derece yardımsever ve yemekleri muhteşem. Meke Gölü'nü önceden duymuştuk ve buraya gelmeye karar verdik. Gölün kuruması üzücü olsa da bu ilginç doğal oluşumu keşfetmek ve güzel bir kamp yapmak istedik. Türkiye'de bir süre daha kalıp daha fazla güzel anı biriktireceğiz" şeklinde konuştu.

Hollandalı aile, karavanlarıyla dünya turuna devam ederken, Türkiye'nin güzelliklerini ve misafirperverliğini keşfetmeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER