© Baykuş Haber

Hububat alım noktaları arttırılıyor

ADIYAMAN’DA TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ (TMO) TARAFINDAN HUBUBAT ALIM NOKTALARI ARTTIRILIYOR.

Adıyaman'da, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından hububat alım noktalarının artırılmasına yönelik çalışmalar hız kazanıyor. Toprak Mahsulleri Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahmet Güldal, alım noktalarını ziyaret ederek alım süreçlerinde ve noktalardaki sıkıntıları yerinde inceledi.

Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Yaşar Özkan ve Kahta Ziraat Odası Başkanı F. Rüştü Zorlu Turanlı'nın talepleri doğrultusunda TMO Başmüdürüne alım noktalarının daha da artırılması yönünde talimatlar verildi. TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, Ziraat Odası Başkanları ve beraberlerindeki heyete verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Adıyaman Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Yaşar Özkan, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Yağışların beklenenden fazla olması hububat ürünlerinde belirgin bir artışa neden oldu ve açıklanan fiyatlar çiftçilerimiz için sevindirici bir hava yarattı. Yağışların etkisiyle ürün arzının artması, TMO tarafından alım noktalarının artırılması ve personel desteğinin sağlanması gibi önlemler alındı. Ahmet Güldal'ın alım noktalarının artırılması taleplerimizi olumlu karşılamasından dolayı teşekkür ediyorum. Çiftçilerimizin mağdur olmamaları için ÇKS belgelerinin başka kişilere verilmemesi ve TMO'ya eski veya ithal ürün teslim etmeye çalışan çiftçilere 2 yıl boyunca TMO'ya ürün teslimi yasağı getirilecektir" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER