© Baykuş Haber

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: “AK Parti listelerinden 4 aday gösterdik ve hepsi seçildiler”

HÜDA PAR GENEL BAŞKANI VE İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ZEKERİYA YAPICIOĞLU, “AK PARTİ LİSTELERİNDEN HÜDA PAR’I TEMSİLEN 4 ADAY GÖSTERDİK VE HEPSİ SEÇİLDİLER“ DEDİ.

HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur sonucunu değerlendirdi. Kesin sonuçlar henüz açıklanmamış olsa da Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi önde tamamlamasını kutlayan Yapıcıoğlu, seçim sonuçlarının Yüksek Seçim Kurulu tarafından kesinleşmesinin ardından icraata başlanması gerektiğini vurguladı.

Yapıcıoğlu, seçim sonuçlarının herkese önemli mesajlar verdiğini belirterek, siyasi kutuplaşma ve ötekileştirme anlayışının yetersiz olduğunu ve birleştirici bir siyasetin daha fazla destek gördüğünü ifade etti. Ayrıca, Ankara'nın Türkiye'nin sorunlarının çözüm adresi olduğunu vurguladı.

Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti listelerinden HÜDA PAR'ı temsilen 4 adayın seçildiğini belirten Yapıcıoğlu, seçim sonuçlarının ülkenin birlik ve beraberliği için önemli olduğunu ifade etti.

Basın toplantısını soru almadan sonlandıran HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçim sonuçlarının Türkiye'nin geleceği için umut verici olduğunu söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER