© Baykuş Haber

Hull City, Corendon Summer Tour 2023 hazırlık kampı için Türkiyeye gelecek

ACUN ILICALI’NIN SAHİBİ OLDUĞU İNGİLTERE CHAMPİONSHİP EKİBİ HULL CİTY YENİ SEZON ÖNCESİ HAZIRLIK KAMPI VE DOSTLUK MAÇLARI İÇİN 2 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ CORENDON AİRLİNES'IN HULL CİTY İÇİN ÖZEL TASARLADIĞI UÇAKA TÜRKİYE'YE GELECEK.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımı Hull City, yeni sezon öncesi hazırlık kampı ve dostluk maçları için özel bir uçakla Türkiye'ye gelecek. Hull City, 2 Temmuz Pazar günü Corendon Airlines'ın özel tasarladığı uçakla Türkiye'ye gelecek.

'Hull City Summer Tour 2023' etkinliği çerçevesinde, 2-12 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde hazırlık kampı yapacaklar. Hull City'nin Galatasaray ve Hatayspor ile dostluk maçları oynayacağı etkinlik öncesinde, kulüp Başkanı Acun Ilıcalı, Başkan Vekili Tan Kesler, Teknik Direktör Liam Rosenior, Türk yıldız oyuncu Ozan Tufan ve diğer futbolcuların katılımıyla 4 Temmuz Salı günü bir basın toplantısı düzenlenecek. Bu toplantıda yeni sezon yatırımları, hedefleri ve planlamaları hakkında konuşmalar yapılacak.

Hull City, 'Corendon Summer Tour 2023' programı çerçevesinde 5 Temmuz Çarşamba günü Kocaeli Stadyumu'nda Galatasaray ile dostluk maçı oynayacak. Ardından, 9 Temmuz Pazar günü Hatayspor ile yapacakları hazırlık maçı öncesinde Riva'daki kamp çalışmalarına devam edecekler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER